Menu

Kom luisteren, meedoen, delen, Meet Uppen op 29 mei

20 maart 2018 - Meet Up #2 #buitendelijntjes
Kom luisteren, meedoen, delen, Meet Uppen op 29 mei
Dinsdag 29 mei is de tweede (onderwijs) Meet Up voor Gorinchem e.o. Bij de eerste Meet Up in januari 2018 kwamen maar liefst 80 collega´s bij elkaar. De avond is ditmaal bij Da Vinci College in Gorinchem en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Doel van de avond is good practice (uit Gorinchem) delen en collega´s die in 0183 e.o. wonen/werken ontmoeten. We nodigen jullie en jullie teams van harte uit voor deze avond.
Thema van Meet Up 0183 II is ¨Buiten de lijntjes¨. De eerste onderwijscollega´s die meewerken aan de avond zijn bekend. 
Jasmijn Hamakers-Kester, rector van het Vathorst College in Amersfoort, opent de avond. Zij zal ook een workshop verzorgen (over vernieuwd programma-aanbod bovenbouw VO). 
 
Kunstenaar Marco van Trigt en striptekenaar Arjen Niezen leveren een bijdrage met een brainstorm/gesprek over creativiteit. 
 
Karin Bezemer vertelt over tekenen en coaching. 
 
Guido Bastiaans vertelt over duurzaam onderwijs en een andere vormgeving van schoolgebouwen. 
Binnenkort maken we op onze website en via Facebook en Twitter nog enkele workshops bekend. Iedere deelnemer aan de Meet Up kan op de avond van 20.00 tot 20.45 uur een van de workshops bezoeken. Vanaf 20.45 uur is het tijd voor Meet Up – ontmoeting en delen van good practice – bij een hapje en een drankje.
Meld je aan via onze website! Tot Meet Up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *