Menu

Meet Up 0183 gaat buiten de lijntjes!

22 februari 2018 - Meet Up #2 #buitendelijntjes
Meet Up 0183 gaat buiten de lijntjes!

Op dinsdag 30 januari vond een zéér geslaagde eerste onderwijs Meet Up voor Gorinchem e.o. plaats. Zo’n 80 leraren uit basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hbo deden mee. Ze leerden een avond samen van good practice van leraren uit Gorinchem e.o.

Dit schooljaar nog volgt een tweede avond. Deze Meet Up vindt plaats op dinsdag 29 mei. Locatie is Da Vinci College Gorinchem. Thema van de avond is: Buiten de lijntjes. Het thema wordt op velerlei manieren belicht. Kinderen buiten de lijntjes laten kleuren en leren. Groepen, begeleiding en coaching buiten de lijntjes organiseren. Belangrijke (leer)activiteiten buiten de lijntjes van het curriculum. Vormgeving en inrichting van gebouwen en leeromgevingen buiten de lijntjes. De kaders van beoordeling van resultaten en school.

We halen op de tweede Meet Up diverse onderwijsvoorbeelden die (wat) buiten de lijntjes gaan binnen!

De avond begint om 19.30 en duurt tot 21.30 uur. Na een gezamenlijke start met alle deelnemers begint om 20.00 een workshopronde waarin elke deelnemer één workshop kan kiezen. Vanaf 20.45 uur kunnen alle deelnemers elkaar onder het genot van een hapje en een drankje ontmoeten.

Binnenkort staat op onze website een aanmeldingsformulier voor de avond. Over enkele weken staat hier ook het volledige programma. Wie zeker weet dat hij of zij komt, kan het al laten weten op Twitter en Facebook. De organisatie vraagt leraren in Gorinchem e.o. om de berichten van @meetup0183 vooral te delen en collega´s van harte uit te nodigen.

Mooie voorbeelden van onderwijs-buiten-de-lijntjes uit Gorinchem e.o. zijn van harte welkom voor de workshopronde. Ze kunnen worden aangemeld via Facebook en Twitter @meetup0183. De organisatie van de Meet Up is in handen van Anneke Smits, Babs van Herreveld, Inge Schilders, David Hulshof, Marc van der Lee en Pieter Snel. Via social media en website maakt de organisatie de komende weken méér bekend over het programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *